Thursday, February 26, 2009

Jensen rir igjen - sannsynlig på en ekte dølahest - den også med skylapper!

Jensen rir igjen. Eller er det bare det at hun har plukket opp hanskene til Hagen. En annen mulighet er at hun har stokket og lagt ut kortene på nytt.

Egentlig spiller det ingen rolle hva hun gjør - det er uansett intet nytt fra den leiren.

Sagt på en annen måte, der er intet nytt å spore - bare mørke. Jensen flørter med nasjonalisme og rasisme når hun spiller på velgernes manglende selvtillit og frykten for alt som ikke er nært og kjært.

Resepten er enkel; hun maler fanden på veggen, og gir "de andre" skylden for elendigheten.

Nå sist, spiller hun på en ubegrunnet frykt for en innføring av islam i Norge. Ja, nettopp - snikinnføring av islamisme, som Jensen beskriver det. Jensen argumenterer for at det vil skje om man er litt raus og åpner døren på gløtt så andre enn rotekte nordmenn uten kristen tro skal få lov til å være seg selv i sin tro.

Jensens hovedprosjekt går i korthet ut på å konservere den norske kulturen og egenarten for all fremtid. Hun vil rett og slett hermetisere den; dytte både folk, fe og landskap ned i blikkbokser og lodde lokkene på. Det som frem til nå har vært med på forme og utvikle den norske kulturen, nemlig påvirkningen fra andre kulturer, det skal det nå bli helt slutt på.

Hun vil rett og slett ta batteriet ut av alle klokker, logge av og stoppe tiden. Hun vil innføre noe som aldri tidligere har vært prøvd i stor skala - hun vil gjøre hele Norge med folk, fe og landskap om til et museum. Et nasjonalmuseum, kun åpent for spesielt innbudte på særlige vilkår.

Jensen i et uryddig svevm men med fast blikk mot stillingen som museumsbestyrer

Jensen i et uryddig svev, men med fast blikk mot stillingen som museumsbestyrer

No comments: